Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Φραγγίδης: Με σεβασμό και αλληλεγγύη στις προσπάθειες αυτών που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την ώρα που κορυφώνεται η πανδημία στη παγκόσμια κοινότητα, οι επαγγελματίες υγείας του ΕΣΥ δίνουν πραγματική μάχη κατά του κορωνοϊού.

Καταβάλλοντας προσπάθειες πολύ πάνω από τις δυνατότητες τους, με στοιχειώδη μέτρα ατομικής προστασίας, αποτελούν σημαντικό φύλακα για τις ανθρώπινες ζωές.

Συνδετικός κρίκος στη γραμμή άμυνας είναι και οι εργαζόμενοι του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" με συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, νοσηλευτική φροντίδα, οικογενειακή βοήθεια και συντροφιά.

Επίσης, η συνεχής παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους για ενημέρωση των μετακινήσεων αποτελεί ασφάλεια για τον κάθε πολίτη.

Στη γιγάντια αυτή προσπάθεια διαφύλαξης της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών από όλους τους παραπάνω εργαζόμενους, των οποίων η συνεισφορά είναι καταλυτική, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιδείξουμε σεβασμό και αλληλεγγύη.

Για τους παραπάνω λόγους και σε συνέχεια της ουσιαστικής παρουσίας με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης ,ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης, σήμερα 9 Απριλίου 2020 επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας, το Κέντρο Υγείας Δροσάτου, τη δομή κοινωνικής φροντίδας - πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δ. Κιλκίς, και την Αστυνομική Δ/νση Κιλκίς, για να παραδώσει υγειονομικό υλικό κάλυψης (2.000 χειρουργικές μάσκες και 200 ασπίδες προσώπου), ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των καιρών.

Η συνδρομή όλων μας με αίσθημα προσφοράς τούτες τις κρίσιμες στιγμές είναι πολύτιμη και ουσιαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου