Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 6/4/2020, 8:30 μ.μ.

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματικού ποσού από οικία που έγινε πριν από 1 μήνα σε σπίτι ηλικιωμένου στην Πιερία
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί κλοπή από οικία ηλικιωμένου σε περιοχή της Πιερίας, αλλά και υπόθεση εξαπάτησής του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020, ημεδαπός άνδρας μαζί με τη σύζυγο του, κατάφεραν και απέσπασαν τμηματικά από τον ηλικιωμένο συνολικά το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, για δήθεν επείγουσα χειρουργική επέμβαση που πρέπει να υποβληθεί η παραπάνω γυναίκα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι με την καθοδήγηση του παραπάνω άνδρα, 3 γυναίκες πήγαν το μεσημέρι της 10ης Μαρτίου 2020 στην οικία του ηλικιωμένου προφασιζόμενες τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων και με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ανάρτηση Βίντεο στο FB
Το μήνυμα τους στους πολίτες έστειλαν οι αστυνομικοί της Ημαθίας έξω από το νοσοκομείο της Βέροιας με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.

"Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού! Εμείς είμαστε στο δρόμο για να σας προστατεύουμε, να σας βοηθάμε! Από εσάς θέλουμε να μείνετε σπίτι σας! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!"

Δείτε την ανάρτηση: https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/824443134741608/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.