Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

«Αμερικανοί και Καναδοί δημοσιογράφοι στους Αμπελώνες της Παιονίας»


Δεν πτοήθηκαν οι ξένοι δημοσιογράφοι από τον κορωνοϊό! Θα επισκεφθούν τελικά το Δήμο Παιονίας (όπως είχαμε γράψει στη «Γνώμη» σε άρθρο της 20ης Φεβρουαρίου 2020. 
Δείτε ΕΔΩ) 
Αμερικανοί και Καναδοί δημοσιογράφοι πρόκειται να επισκεφτούν την Παιονία στις 11 κα 12 Μαρτίου 2020. Η επίσκεψη προέκυψε ύστερα από πρωτοβουλία της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΕΟΤ Αμερικής και σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο Τουρισμού της Π.Ε Κιλκίς, τον Δήμο Παιονίας και τα οινοποιεία της περιοχής. 

Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που εξειδικεύονται στην γαστρονομία και τον οινοτουρισμό θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα και τα τοπικά κρασιά με ετικέτες Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε κατά την επίσκεψη τους σε Οινοποιεία της περιοχής. Παράλληλα θα επισκεφτούν σημεία φυσικού κάλλους του Πάικου και ιστορικά μνημεία της Γουμένισσας.

Σκοπός της προσπάθειας της ΠΜΚ και του Δήμου Παιονίας είναι η προβολή των προϊόντων στις αγορές και της Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.