Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Αμερικανοί δημοσιογράφοι στο ν. Κιλκίς!

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Όχι, δεν είναι ανέκδοτο! Αμερικανοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κεντρική Μακεδονία στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου, θα βρεθούν και στο ν. Κιλκίς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ταξίδι τους στην περιοχή μας, έχει προγραμματιστεί μετά από σχετική συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γραφείου του ΕΟΤ των ΗΠΑ και μετά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί στην αμερικανική αγορά για «ανακάλυψη» και άλλων ελληνικών προορισμών πέραν των ελληνικών νησιών.

Στο ν. Κιλκίς σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ξένοι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν στο Δήμο Παιονίας. Θα διανυκτερεύσουν σε τοπικό ξενοδοχείο, θα επισκεφθούν οινοποιεία της περιοχής, ενώ θα γευτούν και λίγη από την τοπική κουζίνα-γαστρονομία.

Καλώς να ορίσουν λοιπόν, κι εμείς από την πλευρά μας να τους καταπλήξουμε με τη φιλοξενία και την ευγένειά μας! Να τα λέμε κι αυτά!

Πάντως, αν όλη αυτή η προσπάθεια για τουριστική ανάδειξη του τόπου μας που συντελείται σε επίπεδο Περιφέρειας, συνδυαζόταν και με υψηλότερη πολιτική βούληση και περισσότερες πρωτοβουλίες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης -α’ και β’ βαθμού (Δήμοι και Αντιπεριφέρεια Κιλκίς), θα μπορούσαμε να μιλάμε για πραγματική τουριστική ανάπτυξη και γιατί όχι, για οικονομία. Λέμε τώρα….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.