Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Τα στραβά και τ' ανάποδα της πόλης μας... (4/3/2020)

Του Μάκη Ιωσηφίδη
Στην διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Μεσημβρίας στην περιοχή του Σαλάτς, υπάρχει το υπόλειμμα μιας κυλινδρικής σωλήνας κάποιου οδόσημου που κάποιοι την έκοψαν χωρίς να φροντίσουν να εξαφανίσουν το υπόλειμμα που προεξέχει. 

Το σημείο αυτό είναι κίνδυνος-θάνατος για τους πεζούς επειδή εκτός των άλλων δεκάδες μαθητές του παρακείμενου σχολικού συγκροτήματος περνούν καθημερινά από το σημείο αυτό. 

Φίλοι μου που μένουν στην περιοχή με ενημέρωσαν ότι είδαν πολλούς ανύποπτους συμπολίτες μας να σκοντάφτουν και να πέφτουν στο οδόστρωμα της οδού Μεσημβρίας που απέχει ελάχιστα εκατοστά όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, με κίνδυνο να τραυματιστούν ή και να σκοτωθούν ακόμα από τα οχήματα που τρέχουν ακριβώς δίπλα.

Πριν λοιπόν θρηνήσουμε κάποιο θύμα, παρακαλείται η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να μεριμνήσει για την αποκατάσταση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.