Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Δράσεις του Νοσοκομείου Γουμένισσας (4/3/2020)


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Την Τρίτη 25.02.2020 πραγματοποιήθηκε δράση του Νοσοκομείου Γουμένισσας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γουμένισσας και την Αντιδημαρχία Παιδείας. Κλιμάκιο του Νοσοκομείου επισκέφθηκε και παρέδωσε αντισηπτικά χεριών και προστατευτικές μάσκες στα: α) 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας β) 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας γ) Γυμνάσιο Γουμένισσας δ) Λύκειο Γουμένισσας ε) 1ο Νηπιαγωγείο Γουμένισσας στ) 2ο Νηπιαγωγείο Γουμένισσας ζ) Παιδικό Σταθμό Γουμένισσας η) ΚΑΠΗ Γουμένισσας. 


Ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ηλίας Ζάχαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στα πλαίσια της πρόληψης και ενημέρωσης όχι μόνο του Κοροναϊού αλλά και της γρίπης το ελάχιστο που μπορεί να κάνει το Νοσοκομείο της Γουμένισσας είναι να βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου.


Γι' αυτό λοιπόν το λόγο και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μοιράσαμε από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου τα αντισηπτικά χεριών και τις προστατευτικές μάσκες.

Δεσμευόμαστε ότι από τον Σεπτέμβριο και κάθε χρόνο θα γίνεται αναλυτική ενημέρωση για την γρίπη σε όλα τα Σχολεία."

Τον Αναπληρωτή Διοικητή συνόδευαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αστέριος Τάτσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ευάγγελος Νίτσης, η Νοσηλεύτρια Γαρυφαλλιά Πίψου, η υπάλληλος του Φαρμακείου κ. Ολυμπία Τσιάρα και ο υπάλληλος του Γραφείου προμηθειών κ. Απόστολος Τσερκετζίδης.

Επίσης την ίδια ημέρα 25.02.2020 και σε συνέχεια στις 28.02.2020 και 03.03.2020, οι Μαίες του Νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Σοφία Φαρσακίδου και κ. Ζαφείρα Κουριώτου, στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας για την Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία, που διεξάγεται με την συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας υπό την εποπτεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και απευθύνεται στον μαθητικό πληθυσμό, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Ευρωπού, δράση η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και θα καθιερωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.