Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Κιλκίς: Γυναίκα, μία Λέξη, ένα Σύμβολο

Τρεις γυναίκες καταξιωμένες στην κοινωνία και στην εργασία τους φωτίζουν από τη δική τους οπτική τη σχέση της γυναίκας με τη δημοσιογραφία, την ψυχολογία και την τέχνη.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας ο Δήμος Κιλκίς και η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιούν εκδήλωση την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής με θεματικό άξονα "Γυναίκα, μια Λέξη, ένα Σύμβολο" και προσκεκλημένες ομιλήτριες τη δημοσιογράφο της ΕΤ3 Σύνθια Σάπικα την ψυχίατρο και επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Νηρέας" Έφη Τζούρα και την εκπαιδευτικό, εικαστικό και συγγραφέα Αθηνά Τσιρίκα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν οι μαθήτριες της σοπράνο Βάσως Βαϊούλη οι οποίες θα παρουσιάσουν αποσπάσματα της όπερας "Οι Γάμοι του Φίγκαρο" του Μότσαρτ.

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Τσιρίκα η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 18 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας για το κοινό από τις 17:30 έως τις 20:30. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.