Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Άνετη επικράτηση του Άλεξ Αλερού στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Με διοργανωτή την ΕΑΣ -ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όλων των κατηγοριών της.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες σωματείων από όλη την Μακεδονία και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τσουχτερό κρύο και υγρασία ο συναγωνισμός ήταν έντονος γεγονός που βοήθησε να γίνουν εξαιρετικές κούρσες σε όλες της κατηγορίες του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο δεκαοκτάχρονος πρωταθλητής του Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει μια άνετη νίκη στα 6000 μ της κοινής κούρσας των κατηγοριών Εφήβων –Νέων Ανδρών και Ανδρών και να δείξει πως βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται για τους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στα 4000 μ της κοινής κούρσας των Κορασίδων και νεανίδων η δεκαπεντάχρονη πρωταθλήτρια του Αλέξανδρου Στέλλα Παρασκευά , που κατέκτησε την 3η θέση σε μια κούρσα που είχε πολύ υψηλό επίπεδο και κρίθηκε στα τελευταία 400 μ. Η αθλήτρια του Κώστα Μηναρετζή προετοιμάζεται και αυτή για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα , όπου και θα αγωνιστεί στα 4000 μ των Κορασίδων.

Στους ίδιους αγώνες η Σοφία Ιωαννίδου συνέτριψε την ατομική της επίδοση και κατέλαβε την 4η θέση στα 6000μ της κατηγορίας Γυναικών, ενώ η Άννα Αλέρου τερμάτισε στην 14η θέση στα 2000μ της κατηγορίας Παγκορασίδων και η Στέλλα Μαργαριτίδου 19η στα 3000μ της κατηγορίας Κορασίδων.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για τους αθλητές του στίβου της ομάδας μας την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.