Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Πιερρακάκη και Γεωργαντά

Τoν Υπουργό Κ. Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τη λοιπή ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης δέχθηκε, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της αξιολόγησης και του προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου.

Στην αρχή της συνάντησης ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει «λάβει εντολή να διαμορφώσει ένα κράτος σύγχρονο και λειτουργικό που δεν θα ταλαιπωρεί πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ δεν θα είναι φοβικό απέναντι στην ψηφιακή επανάσταση και τις αλλαγές που φέρνει η εποχή μας».

Επίσης, στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο Πρωθυπουργός ανέφερε: "Με χαρά διαπιστώνω ότι υλοποιείτε με επιτυχία τον προγραμματισμό τον οποίο είχαμε σχεδιάσει και νομίζω ότι σε σύντομο σχετικό διάστημα ένα καινούργιο Υπουργείο με πολύ άξια στελέχη, με ένα μείγμα πολιτικών και τεχνοκρατών, έχει ήδη πετύχει πολλά. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πετύχετε και πολλά περισσότερα. Οπότε, καλωσήρθατε στο Μέγαρο Μαξίμου».

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς αργότερα δήλωσε: "Συναντηθήκαμε, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός μας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι υλοποιείται με επιτυχία ο προσχεδιασμένος προγραμματισμός και ότι σε σύντομο σχετικό διάστημα το Υπουργείο μας έχει ήδη πετύχει πολλά. Με τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Πρωθυπουργού, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας προχωρά ταχύτατα και αποτελεσματικά, προς όφελος όλων των πολιτών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.