Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Νάτοι-Νάτοι οι Πρωταθλητές!

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την τιμή να βραβευθεί από την ΕΠΣ Μακεδονίας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ12 την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Μακεδονίας έλαβε χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πλήθος κόσμου, φορείς της πόλης και πολλά Σωματεία και Ακαδημίες γέμισαν το αμφιθέατρο, με την «Ίντερ» να εκπροσωπεί επάξια το ποδόσφαιρο του Νομού.

Πραγματικά μια μεγάλη στιγμή για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, με φανερά συγκινημένους τους διοικούντες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς επιβραβεύονται οι προσπάθειες δύο και πλέον δεκαετιών, με τα αποτελέσματα της οργανωμένης δουλειάς να αποδίδει εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα παιδιά της «Ίντερ» συνόδευσαν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Θεόδωρος Ντουντούκης, ο Διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής της ομάδας Μιχάλης Αναστασιάδης, και ο προπονητής Κωνσταντίνος Ντουντούκης, μαζί με τους γονείς των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.