Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΚΚΕ Κιλκίς με τίτλο “Αλήθειες και ψέματα για την διαχείριση της πανδημίας


Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Σε συνθήκες πανδημίας η κυβέρνηση της ΝΔ, σε συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να αφήνει αθωράκιστο το δημόσιο σύστημα Υγείας για να εξυπηρετήσει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Οι τραγικές συνέπειες της πολιτικής αυτής αποτυπώνονται καθημερινά στα νούμερα των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων, των θανάτων και εδώ στο Κιλκίς. 

Η κυβέρνηση συνεχίζει να μην υιοθετεί τις προτάσεις των υγειονομικών, των εργαζομένων, τις συγκεκριμένες, ζωογόνες προτάσεις του ΚΚΕ. 

- Για πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας. 

- Για προσλήψεις του αναγκαίου ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού. 

- Για δημιουργία των αναγκαίων ΜΕΘ. 

- Για την επαναλειτουργία των νοσοκομείων που έκλεισε η κυβέρνηση της ΝΔ και διατήρησε κλειστά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να απολαμβάνουν σήμερα σύγχρονα και πλήρη δικαιώματα στην Υγεία με βάση τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Για όλα τα παραπάνω η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ σας καλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, με τίτλο “Αλήθειες και ψέματα για την διαχείριση της πανδημίας. Οι θέσεις του ΚΚΕ” και ομιλήτρια την Ειρήνη Χατζή, Γραμματέα ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής ZOOM και του link:

https://us04web.zoom.us/j/6137698489

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να συνδεθούν μισή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης με το παραπάνω σύνδεσμο.

Για τυχόν τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε στα τηλ. 6978712147 και 6937109592.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.