Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Διεθνής Γυναίκα Ηγέτης η δική μας Κιλκισιώτισσα Ελένη Μπαλούρη


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Μια θέση ανάμεσα σε γυναικείες προσωπικότητες -Ελληνίδες και μη- που πρωτοστατούν σε διάφορους τομείς δράσης εν έτει 2020, κατέχει και η Κιλκισιώτισσα γεωπόνος Ελένη Μπαλούρη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος στην εταιρεία «Euroagro». Ειδικότερα, το όνομα και το βιογραφικό της Ε. Μπαλούρη έχει συμπεριληφθεί στη φετινή πολυτελή έκδοση «Who is Who Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες», στον τομέα Εμπόριο- Επιχειρήσεις.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μια εκδοτική συλλογή στην οποία καταγράφονται και παρουσιάζονται σημαντικές βιογραφίες Γυναικών, Ελληνίδων και μη, που δραστηριοποιούνται και ασκούν διοίκηση στον χώρο των Επιχειρήσεων, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως οι Δημόσιες και οι Κοινωνικές Επιχειρήσεις, η Ακαδημαϊκή Κοινότητα, οι Ιδιωτικοί και οι Δημόσιοι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, οι Επαγγελματικοί Φορείς, οι Οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Εθελοντικές Οργανώσεις, κ.τ.λ.

Αναμφισβήτητα, μια σημαντική προσωπική στιγμή για την ίδια που έρχεται να ενισχύσει, αλλά πρωτίστως να επιβεβαιώσει την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία, και φυσικά μια εξίσου σημαντική στιγμή για την εταιρεία που βλέπει ότι στελέχη της αναγνωρίζονται και ανταπεξέρχονται επάξια στους τομείς που έχουν αναλάβει.

Πέραν όμως της επαγγελματικής ευσυνειδησίας και των διοικητικών ικανοτήτων της, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Μπαλούρη διακρίνεται και για την ευγένεια, το ήθος και το χαμόγελό της.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ελένη Μπαλούρη γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. και κατέχει μεταπτυχιακό στη Ζωική Παραγωγή.

Σήμερα διατελεί Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Δ.Σ. στην εταιρεία «Euroagro S.A.», αφού πρώτα πέρασε από τις θέσεις της Διευθύντριας Μελετών και Υπηρεσιών και της Αντιπροέδρου της εταιρείας.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί και ως Υπεύθυνη Διοικητικών & Επιτόπιων Ελέγχων στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), καθώς και ως Προϊστάμενη Γεωπόνος – Υπεύθυνη Απόσταξης Αιθέριων Ελαίων στην «Ecopharm Hellas S.A.».

Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.