Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης


Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ανταποκρινόμενος στη δραματική έκκληση για βοήθεια και υποστήριξη που απηύθυνε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, και κατόπιν συνεννόησης με την κεντρική διοίκηση Ερυθρού Σταυρού, ξεκινάει τη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης και διαφόρων άλλων ειδών όπως αναλυτικά αναφέρει η λίστα που κοινοποίησε ο εν λόγω φορέας. 

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς στο νέο Δημοτικό Πάρκο και ώρες 8:00-14:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :2341070146

Όλοι μαζί, ενωμένοι, ας αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε σαν κοινωνία , παραμένουμε ευαίσθητοι απέναντι στα παιδιά και κάνουμε πράξη τα συναισθήματά τους, αναδεικνύοντας τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Λίστα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

1. Πέλλετ (καύσιμο θέρμανσης)
2. Φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιβιοτικά, αντιβηχικά, αποσυμφορητικά, θερμόμετρα)
3. Λοσιόν για πρόληψη και αντιμετώπιση ψείρας
4. Κάλτσες Νο39-45
5. Εισιτήρια ΟΑΣΘ (2 διαδρομών ολόκληρα και μειωμένα)
6. Κοριτσίστικα εσώρουχα (ως και l) – καλσόν λευκό και εκρού
7. Αθλητικές φόρμες
8. Παιδικές και εφηβικές πιζάμες
9. Οικιακές συσκευές (σκούπες, σίδερα, τοστιέρες, multi, πιστολάκια)
10. Φάκελοι Α4, blanco, τετράδια σπιράλ, διαφάνειες, μαρκαδόροι για πίνακα.


ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ: 

Τυρί, κασέρι, ρύζι κίτρινο, ρύζι Καρολίνα, σαλάμι, βιτάμ, ζάχαρη, σάλτσα pummaro, κακάο, κακάο για το γάλα (nesquik), ξηρή μαγιά, Baking Powder, Caster Powder, κορν-φλάουερ, πιπέρι- ρίγανη, κέτσαπ-μουστάρδα, μαγιονέζα, Φάριν-Απ αλεύρι, ξύδι, ελαιόλαδο, μακαρόνια για παστίτσιο, μπισκότα γεμιστά, μερέντα, χυμοί, βανίλιες για γλυκά.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ: 
Σκούπες, σφουγγαρίστρες, σκουπόξυλα, Ζιφ, Βιακάλ για άλατα, σακούλες απορριμμάτων, σακούλες για καλαθάκια, σακούλες polybag, μανταλάκια, αλουμινόχαρτο, αντικολλητικο χαρτί, εντομοκτόνο για έρποντα και ιπτάμενα, χλωρίνη παχύρευστη, μαλακτικό πλυντηρίου ρούχων, αποσμητικά spray, αντισηπτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.