Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Πρώτη τηλεδιάσκεψη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας


Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Με θέμα: « Ο Ελληνικός αθλητισμός περνά σε μια νέα εποχή - Σύγχρονες και διαφανείς εκλογικές διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 (ώρα έναρξης: 17:00) και διήρκεσε πάνω από δυο ώρες, η πρώτη τηλεδιάσκεψη του Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ, με κεντρικό προσκεκλημένο - ομιλητή τον Υφυπουργό Πολιτισμού (αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού) κ. Ελ. Αυγενάκη και παρόντες επίσης τον Γραμματέα Π.Ε. του κόμματος κ. Γ. Στεργίου και τον Τομεάρχη Αθλητισμού της ΝΔ κ. Παν. Βαλασσόπουλο – ο οποίος είχε επιφορτιστεί την όλη διαδραστική διαδικασία σε συνεργασία με το γραφείο τύπου του.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση, εξ' αποστάσεως, του τομέα αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος συζητήθηκαν και τέθηκαν στο τραπέζι άκρως ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν το αθλητικό γίγνεσθαι στην χώρα και αναλύθηκαν οι προοπτικές για ένα ευοίωνο αθλητικό μέλλον. Ο Υφυπουργός Ελ. Αυγενάκης είχε την ευκαιρία αφού τοποθετηθεί να ακούσει και να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και απορία που του τέθηκε από τους υπευθύνους αθλητισμού των ΔΕΕΠ και ΝΟΔΕ της χώρας οι οποίοι συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

Από πλευράς ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ παρούσα ήταν η νέα υπεύθυνος για τον Τομέα αθλητισμού κα Γεωργία Τριανταφυλλίδου.

Στην ατζέντα της θεματολογίας αναλύθηκαν ζητήματα όπως:

1) Όρια και θητείες στους διοικούντες στις Ομοσπονδίες, 

2) Στήριξη ερασιτεχνικού αθλητισμού, 

3) Εκταμίευση 12.000.000 € και πληρωμή - ξεκινάει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας - στα νόμιμα σωματεία (Μητρώο αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ απευθείας και όχι μέσω των Ομοσπονδιών), 

4) Εκλογική διαδικασία και νέες Διοικήσεις εκλεγμένες από τα νόμιμα σωματεία (ενεργά, με αθλητική αναγνώριση, εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ), 

5) Υποψήφιοι για τη Διοίκηση των Ομοσπονδιών να είναι άτομα διακεκριμένα και επιτυχημένα στο αντίστοιχο άθλημα,

6) Ενέργειες για στήριξη ΆμεΑ και αθλητισμού σε συνεργασία με την Παραολυμπιακή επιτροπή και όχι μόνο, 

7) Εκπροσώπηση με δικαίωμα ψήφου στη Διοίκηση κάθε ομοσπονδίας κάτι που στο μέλλον θα ισχύσει και για τους προπονητές (μετά από 30 χρόνια) και ενεργούς αθλητές, 

8) Αξιοποίηση Ολυμπιακών Ακινήτων προς όφελος των ανθρώπων και του τομέα του αθλητισμού, 

9) Ευθύνες κάθε ΠΑΕ για τους φιλάθλους και τους συνδέσμους αυτών, 

10) Μητρώο προπονητών και αθλητών, ώστε οι προπονητές να βρίσκονται στη θέση που πρέπει με βάση την ειδικότητά τους και να έχουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που τους αντιστοιχούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.