Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

"Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Δήμο..."


Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης 
«Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος»
Πρόσφατα θρηνήσαμε τον χαμό ενός σκαπανέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Δήμος Κεσίδης υπηρέτησε για ένα τέταρτο του αιώνα το κοινωνικό σύνολο, μέσα από διάφορες αιρετές θέσεις.


Καθημερινό του μέλημα η εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ανταμοιβή του, η ικανοποίηση στα μάτια του συγχωριανού και του συνδημότη. Κανένα πρόβλημα δεν στάθηκε ικανό να τον λυγίσει και να τον οδηγήσει στην εγκατάλειψη της προσπάθειας για το καλύτερο του τόπου του. Ακάματος εργάτης στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς έδινε σε όλους μας το παράδειγμα της ανιδιοτέλειας και του καθήκοντος.

Όλοι εμείς, που συνυπήρξαμε στην παράταξη «Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος», που διαχειρίστηκε δώδεκα χρόνια τις υποθέσεις του Καποδιστριακού Δήμου Κιλκίς, θυμόμαστε το γεμάτο καλοσύνη χαμόγελό του, και θα μας συντροφεύει η ανάμνηση ενός ανθρώπου που ήξερε τι σημαίνει να εκπροσωπείς τον πολίτη με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.