Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Κέντρο Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ": Διαδικτυακά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας


Ανακοίνωση Κέντρου 
Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ"
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες των καιρών, αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας θα υλοποιήσει τα εξής διαδικτυακά σεμινάρια:

- για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Ενισχύοντας την ψυχική ανθεκτικότητα». Οι συναντήσεις διάρκειας 1,5 ώρας, θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη, ώρες 18:30- 20:00, για εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε σχολεία του Δήμου Κιλκίς και κάθε Πέμπτη, ώρες 18:30-20:00, για εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε σχολεία του Δήμου Παιονίας. Ξεκινούν στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 18 Μαρτίου 2021. Οι εκπαιδευτικοί για να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνουν σχετική φόρμα σε αυτό το σύνδεσμο https://forms.gle/ARfUSZ5Ju9ZavNLL7 από τις 9 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2020.

- για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας (0-5 χρονών) με τίτλο: «Μεγαλώνοντας καλύτερα μαζί». Οι συναντήσεις, διάρκειας μιας ώρας, θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ώρες 17:00-18:00 για τους κατοίκους του Δήμου Παιονίας και 18:30-19:30 για τους κατοίκους του Δήμου Κιλκίς. Ξεκινούν στις 11 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 16Μαρτίου 2021. Οι Οι γονείς για να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνουν σχετική φόρμα σε αυτό το σύνδεσμο https://forms.gle/F2QcZMQm16TTw7Gf6 από τις 9 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω κινητού. Συντονίστριες είναι η κα Έφη Γεωργακοπούλου και κα Μαρία Χατζηγεωργιάδου, ψυχολόγοι του Κέντρου Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ". Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kpnireas.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.