Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί τρέχουν σαν τρελοί οι ντελιβεράδες στους δρόμους του Kιλκίς;


Γράφει ο Πάνος Μαύρος 
Γιατί τρέχουν σαν τρελοί οι ντελιβεράδες στους δρόμους του Kιλκίς;
1. Τους πιέζουν και τους αγχώνουν τα αφεντικά τους, για να πηγαίνουν σε όλο και περισσότερες παραγγελίες.
2. Οι πελάτες διαμαρτύρονται έντονα πως τον τελευταίο καιρό αργούν να έρθουν τα πιτόγυρα, οι πίτσες, οι καφέδες κτλ. Έτσι τους πρήζουν τους κακομοίρηδες με κάθε ευκαιρία.
3. Είναι νέοι και "βράζει το αίμα τους", είναι γκαζιάρηδες, είναι αλάνια, είναι μάγκες, δε μασάνε από νόμους και νουθεσίες.

Δεν έχει καμιά σημασία ποια απάντηση θα δώσετε. Τα όργανα θα αρχίσουν να βαράνε όταν γίνει το κακό, θα κλαίνε κάποιες μανούλες και τότε όλοι μας θα ψάχνουμε αιτίες και υπευθύνους. Κατόπιν εορτής όπως πάντα.

ΥΓ 
Υπάρχει κάποιος ή κάποιοι ντελιβεράδες που τρέχουν σαν σίφουνες μέσα στην πόλη μας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε διασταυρώσεις ή άλλα σημεία δεν μειώνουν ταχύτητα, αλλά απλά μας προειδοποιούν πατώντας συνεχώς την κόρνα ώστε να καταλάβουμε και να φρενάρουμε εμείς.

Εκεί στην τροχαία όλα καλά;

5 σχόλια:

  1. το θεμα δεν ειναι μονο οι ντελιβεραδες οσο αναφορα τον ΚΟΚ στη πολη μας αλλα οι περισσοτεροι οδηγοι παντως οχηματων που δε προσεχουν και δεν εφαρμοζουν τον ΚΟΚ.επισης η τροχαια απλα κανει το 8ωρο της .υπαρχουν σημεια ειδικα το στενο του ΟΤΕ που βγαινεις 21η ιουνιου που ουτε ο δημαρχος ουτε η τροχαια δε επιλυει με τα σταθμευμενα αυτοκινητα αριστερα που σε μειωνει την οραση του διερχομενου εκ αριστερων οχημα.λυπαμαι τον περιπτερα απεναντι που καποια ημερα θα πεσςει πανω του αυτοκινητο απο συγκρουση λογω των προαναφερομενων μου .επισης μαγαζατορες εχουν μηχανακια ,φυτα κτλ μπροστα στην εισοδο τους και ετσι μειωνονται και οι θεσεις παρκιγκ οπως και οι καταληψη των πεζοδρομιων απο αυτων με προσχημα υπαρχει αδεια απο τον Δημο ,εσυ Δημε γιατι δινεις αδεια για παραχωρηση πεζοδρομιου ενω δε χωραει να περασει αναπηρικο καροτσι αναμεσα των τραπεζιων τους?? μιλατε για τους ντελιβεραδες που τρεχουν για το μεροκαματο και δε κυνηγατε Δημος και Τροχαια την πηγη του προβληματος που εσεις ξεκινατε . επισης σφυριζουν γιατι απαγορευετε η σταθμευση ανα μηνα αλλα τα μηχανακια εκει δε τα γραφουν ειδικα γιΑ των μαγαζιων δεν ΙΣΧΥΕΙ?? και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ MAKE UP ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε Πάνε καλο θα ηταν το προηγουμενο αρκετα μεγαλο σχολιο μου να το εγκρινεται για να το δουν και διαβασουν ολοι ειδικα οι ΑΡΧΕΣ του κιλκις ετσι ισως απαντηθει το ερωτημα σας εκει στην τροχαια ολα καλα? αλλα και εκει στο Δημαρχειο ολα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.