Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση στήριξης στον δημοτικό σύμβουλο Παιονίας, Τάσο Βασιλακάκη.


Γράφει η 
Σοφία Ψαρρά
Πολίτης του νομού Κιλκίς
Όλοι όσοι ζητούσαν την ενότητα τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή της Παιονίας, την ξέχασαν όταν έκανε τοποθέτηση ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Ο Δήμος και οι επικαλούμενοι την ενότητα απλά κοιτούν την απαράδεκτη προσπάθεια φίμωσης του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, Τάσου Βασιλακάκη, με τρόπο που απαξιώνει την ανθρώπινη υπόσταση.

Ευτυχώς για την αλήθεια έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει το επιχείρημα πως κάποιοι Δήμαρχοι είναι όλων των δημοτών. Όσο και να επικαλούνται προεκλογικά την ανεξαρτησία τους από πολιτικές αντιλήψεις συγκεκριμένων χώρων, τόσο η πραγματικότητα τους αποκαλύπτει. Άλλωστε, η υπεροχή του «δυνατού» φαίνεται στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του.

Ευτυχώς για την αλήθεια που δεν ξεχνιέται, αυτοί που σήμερα είναι υπέρμαχοι της ενότητας, το παρελθόν τους ακολουθεί. Είναι αυτοί που συμμετείχαν στην Πατριωτική Κίνηση πριν λίγα χρόνια στην Παιονία και σε εκδήλωσή τους επιτέθηκαν στον τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παραστατίδη. Οι τραμπουκισμοί και τα ακραία λόγια δεν φοβίζουν, δεν φιμώνουν.

Οφείλουμε να προασπίσουμε το δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και στον πολιτικό πολιτισμό.

Αν θέλουμε να θέσουμε θεμέλια για το μέλλον, έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και τον διάλογο!

Όχι αύριο! Χθες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.