Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Έμπρακτη βοήθεια του Νοσοκομείου Κιλκίς στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας


Την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας επέδειξε το Νοσοκομείο Κιλκίς. Με ομόφωνη απόφασή του, στη συνεδρίαση της 19ης/22-09-2020 το Δ.Σ. του Νοσοκομείου προχώρησε στην αποστολή 1½ τόνου εμφιαλωμένου νερού στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των τεράστιων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφών.

Το φορτίο απεστάλη χθες Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Καρδίτσας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση που είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Ανδρίτσος με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, έτσι ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες.

Σε δήλωσή του ο Διοικητής κ. Ανδρίτσος τόνισε τα εξής: «Το Νοσοκομείο Κιλκίς συναισθανόμενο το καθήκον προσφοράς και πάντα με ευαισθησία και σεβασμό, όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε τέτοιου είδους δύσκολη δοκιμασία, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην πανελλήνια προσπάθεια στήριξης των πληγέντων. Εξάλλου, οι πράξεις αλληλεγγύης, είναι χρέος όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.