Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω των έκτακτων μέτρων


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, λόγω των έκτακτων μέτρων τα οποία έχουν αποφασιστεί για την ΠΕ Κιλκίς, μετά τα τελευταία κρούσματα.

Εκτός από τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Ηλίας Ζάχαρης και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Ανέστης Καρανικόλας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο.

Οι δομές υγείας του Νομού έχουν τεθεί σε υψηλή ετοιμότητα, ενώ υπάρχει συντονισμός με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ προκειμένου να ανταποκριθούν από κοινού σε οποιοδήποτε υγειονομικό ζήτημα προκύψει.

Ο κ. Αρκουμανέας μας ενημέρωσε ότι έχουν προγραμματιστεί δειγματοληπτικές εξετάσεις από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αρχικά στην περιοχή της Γουμένισσας και στη συνέχεια σε όποιο άλλο μέρος του Νομού καταστεί αναγκαίο.

Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, αργότερα μέσα στην ημέρα, και στο νοσοκομείο της Γουμένισσας.

Με σωστή τήρηση των κανόνων, η περιπέτεια αυτή θα είναι σύντομα παρελθόν.

Τηρούμε τα μέτρα, προφυλάσσουμε εμάς και την κοινωνία. Μένουμε Ασφαλείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.