Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Φιλικό παιχνίδι του "Αετού" Κιλκίς με τον "Πρωτέα" Κορδελιού


Υπογράφει ο Νίκος Νίτσας
Υπεύθυνος τύπου "Αετού" Κιλκίς
Το ανδρικό τμήμα του  "Αετού" Κιλκίς, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, έδωσε το πρώτου φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Κορδελιού Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του "Πρωτέα" Κορδελιού. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες στις 20:00.

Διανύοντας το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, το προπονητικό επιτελείο, χρειαζόταν ένα φιλικό, για μπορέσει να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα, για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των παικτών, και να γίνουν οι πρώτες δοκιμές τακτικών σε ρυθμούς αγώνα, όπως επίσης να αποκτηθεί εικόνα της "χημείας" της ομάδος, δεδομένης της έλευσης νέων παικτών.

Προς ώρας, και σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση το πρόσημο είναι σαφώς θετικό κάτι που ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδος.

Χρειάζεται δουλειά ακόμη το τακτικό επίπεδο, η προσαρμογή σε αυτό των νέων παικτών, αλλά και το "δέσιμο" στις τακτικές σε άμυνα και επίθεση, των νέων παικτών με τους παλαιούς.

Η σύνθεση της ομάδος:

Σιδηρόπουλος Π., Μπαξεβάνης Γ., Τολιόπουλος Κ., Μουρζίδης Δ., Μαργαριτίδης Θ., Φιλιππίδης Γ., Τσαρίδης Ε., Γκρεκός Γ., Ζυμπερι Δ., Τσούλης Ν., Σαλινικίδης Χ., Στεφούδης Α.

Η δουλειά συνεχίζεται και το ζητούμενο όλων είναι κατά το δυνατόν βέλτιστη εικόνα ετοιμότητας της ομάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΠΡΩΤΕΑ Κορδελιού για την φιλοξενία, προσδοκούμε να ανταποδώσουμε σύντομα.

Τέλος με χαρά θα υποδεχθούμε τους φίλους μας στο επόμενο φιλικό, για το οποίο θα ενημερωθούν εγκαίρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.