Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του Νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Εγκρίθηκαν, με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί στο Υπουργείο για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού Κιλκίς.


Ειδικότερα, στο 1ο ΕΠΑΛ του Κιλκίς εγκρίθηκε στον τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του υπαλλήλου αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού, στον τομέα της πληροφορικής η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού Η/Υ και δικτύων Η/Υ και στον τομέα της Υγείας και πρόνοιας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα της αισθητικής τέχνης.

Στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς εγκρίθηκε η λειτουργία τμήματος δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, στον τομέα της γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού φυτικής παραγωγής και στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ηλεκτροκίνησης και αυτοματισμού, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού ηλεκτρολογικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και δικτύων.

Τέλος, στο 1ο ΕΠΑΛ Αξιούπολης εγκρίθηκε η λειτουργία του τμήματος γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος και στον τομέα της υγείας και πρόνοιας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα της αισθητικής τέχνης.

Σε συνέχεια των προηγούμενων επικοινωνιών τους, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ενημερώθηκε σήμερα από την Σοφία Ζαχαράκη για την έγκριση των τμημάτων, ενώ ο Γ. Γεωργαντάς ευχαρίστησε την Υφυπουργό Παιδείας για την ανταπόκριση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.