Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Συγκέντρωση αθλητών και γονέων της Ακαδημίας Μπάσκετ "Οι Ατρόμητοι"


Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ 
"Οι Ατρόμητοι"
Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνάντηση,ενώ παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για έναρξη προπονήσεων και διαχωρισμό τμημάτων, η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης “Οι Ατρόμητοι”, πίστη στο καθήκον της, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της,με αγωνιστική έδρα το Καμπάνη και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 χρονών, όλης της ευρύτατης περιοχής, της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού. 

Από τις 1 Σεπτέμβρη ξεκινούν και οι καινούργιες εγγραφές της ακαδημίας των Ατρομήτων, μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος, αλλά βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών μας, των προπονητών μας και των οικογενειών μας, είμαστε αισιόδοξοι και ψύχραιμοι και ταυτόχρονα ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπεύθυνοι.

Σας περιμένουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.