Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Τηλεδιάσκεψη Μηνά Παπαδόπουλου με Κυριάκο Μητσοτάκη

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2020 η πρώτη πανελλήνια ψηφιακή διάσκεψη Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Μηνάς Παπαδόπουλος.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Παπαδόπουλος έθεσε υπ' όψιν του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη τοπικά θέματα του νομού μας που ζητούν την δρομολόγηση και επίλυση τους.

Τα θέματα του μεταναστευτικού (Δομή Νέας Καβάλας Δήμου Παιονίας), ζητήματα των νοσηλευτικών μονάδων του νομού, η αποπεράτωση και παράδοση προς χρήση του νέου Γηροκομείου Κιλκίς, θέματα της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς (ΒΙ.ΠΕ.), η ολοκλήρωση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς, ο δρόμος της ΠΑΘΕ Πολυκάστρου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος για το ότι ήταν παρόντα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και βρέθηκαν δίπλα στον πολίτη αποδεικνύοντας ότι η ΝΔ είναι κόμμα που στέκεται με κοινωνικές ευαισθησίες προτάσσοντας πάντα και πριν απ´ όλα το συμφέρον του κράτους και της κοινωνίας στηρίζοντας τους αδύναμους.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης δήλωσε, "Η σημερινή ημέρα και η συμμετοχή μου ως εκπρόσωπος της κομματικής μας οργάνωσης ήταν ιδιαίτερη στιγμή και ακόμη μια σημαντική εμπειρία στην τριανταπεντάχρονη πορεία μου ως μέλος της παράταξης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.