Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΚΔΑΠ Kinesis: Μιλώντας στα παιδιά για τον κορωνοϊό

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητά μας, μία από τις ανησυχίες των γονέων αποτελεί η συζήτηση με τα παιδιά τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η συζήτηση αυτή χρειάζεται να γίνει άμεσα, αφού θα ήταν καλύτερο το κάθε παιδί να ενημερωθεί από τους γονείς του και όχι από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι γονείς είναι να μην βομβαρδίσουν τα παιδιά με πολλές πληροφορίες αλλά να δώσουν έμφαση στα μέτρα προφύλαξής τους. Θα ήταν σκόπιμο να μην μεταφέρουν το άγχος τους και να διαχειριστούν την κατάσταση με ψυχραιμία. Ακόμη σημαντικό είναι να λύσουν οποιαδήποτε απορία προκύψει μέσα από ένα καθησυχαστικό κλίμα.

Τέλος, προσπαθήστε να μην αλλάξετε, όσο αυτό είναι εφικτό, τις συνήθειές του παιδιού σας και δημιουργήσετε ένα "πρόγραμμα ημέρας", προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Μην φοβάστε λοιπόν να μιλήσετε στα παιδιά σας αλλά θυμηθείτε να το κάνετε πολύ σχολαστικά, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς με την σειρά μας, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι προπονητές των δομών ΚΔΑΠ Kinesis, από αύριο που θα υποδεχθούμε ξανά, τα μικρά μας αστεράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.