Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 26/6/2020, 11:00 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (25 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, μια αλλοδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία της 5 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 875,5 γραμμαρίων και 3 φιαλίδια που περιείχαν λάδι κάνναβης συνολικού βάρους 115,9 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και 1ζυγαριά ακριβείας που βρέθηκε στην οικία.

Συλλήψεις για ναρκωτικά 

Συνελήφθησαν χθες (25 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας αλλοδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς λίγο νωρίτερα παρέλαβαν δέμα μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών προερχόμενο από χώρα του εξωτερικού, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 218,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών και ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 13ης Ιουνίου 2020 οι 2 ανήλικοι αφαίρεσαν από γραφείο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 5.240 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ο ημεδαπός άνδρας.

Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν 4 μπαταρίες τηλεπικοινωνιών και καλώδια χαλκού, που όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί το πρωί της 20ης Ιουνίου 2020 από υποσταθμό τηλεπικοινωνιών σε περιοχή της Ημαθίας. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και ένας σιδερολοστός και 1 τσεκούρι που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη προχθές (24 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 69 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.