Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αποχαιρετούμε τον Ιούνιο με πολύχρωμες καλοκαιρινές δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για τις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, ήταν γεμάτη δημιουργικές κατασκευές, άλλες εμπνευσμένες από το καλοκαίρι και άλλες βγαλμένες από παραμύθι.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της πρωινής ζώνης, οι μικροί μας φίλοι γεμάτοι όρεξη για δημιουργία, έφτιαξαν ένα τρισδιάστατο ψαράκι, ενώ από το πρόγραμμα δεν έλειπαν και οι ανεμόμυλοι, που μας θυμίζουν τα ελληνικά μας νησιά. Ακόμη, τα παιδιά γεμάτα χαρά έφτιαξαν το δικό τους παγωτό ξυλάκι εμπνευσμένο από τη γεύση της προτίμησής τους. Η πρωινή ζώνη ολοκληρώθηκε με τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών, που οι μικροί μας μελισσοκόμοι ξεκίνησαν να φτιάχνουν το «σπίτι» τους, που δεν είναι άλλο από την κυψέλη.

Η καλοκαιρινή διάθεση δεν έλειπε γενικότερα από τις δομές μας, καθώς οι ξέγνοιαστες μέρες στην παράλια παρέα με τα φτυαράκια και τα κουβαράκια μας έφτασαν. Έτσι, την ώρα των εικαστικών τα παιδιά κατασκεύασαν πολύχρωμα κοχύλια, ενώ στο μάθημα της ζωγραφικής οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν τη δική τους παράλια, με τις σαγιονάρες τους και δημιούργησαν ένα παζλ βασισμένο στο σχέδιο ενός καραβιού.

Μία ακόμη θεματική ενότητα που ξεκίνησε αυτή τη έβδομα αφορούσε τα αγαπημένα κινούμενα σχεδία των παιδιών. Έτσι, ξεκίνησε η δημιουργία σελιδοδεικτών εμπνευσμένων από την ταινία η Χιονάτη και οι 7 νάνοι. Από αυτή τη θεματική ενότητα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πινόκιο, με τα παιδιά να φτιάχνουν τη δική τους μαριονέτα. Με δυο ακόμα αγαπημένα κινούμενα σχεδία ολοκληρώθηκε αυτή η θεματική ενότητα, με τον Winnie the Pooh και τον Μπόμπ Σφουγγαράκη, ο οποίος διακόσμησε τη δομή μας, προκαλώντας πολλά χαμόγελα.

Τέλος, στη Ρομποτική μιλήσαμε για την αιολική ενέργεια και στη συνέχεια τα παιδιά κατασκεύασαν ανεμόμυλους και ανεμογεννήτριες, ενώ στο τελευταίο μάθημα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν την αγαπημένη τους κατασκευή από όλη την χρονιά. Η εβδομάδα έκλεισε δυναμικά με το μάθημα της Ενόργανης, με τα παιδιά να προπονούνται και να ενδυναμώνουν τόσο το νου τους, όσο και το σώμα τους, ενώ στο Καράτε οι μικροί μας καρατερίστες είναι έτοιμοι για τις επερχόμενες εξετάσεις του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.