Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, Τρίτη 19/5/2020, 12:05 π.μ.

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Από τις 13 Απριλίου, στη σελίδα μας στο facebook, αναρτούμε καθημερινά πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας μαθητές και όχι μόνο. Έτσι, στη σελίδα “ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς’’, για την εβδομάδα που μας πέρασε, θα βρείτε νέα βίντεο από όλες σχεδόν τις δραστηριότητές μας. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεάκια εκπαιδευτικών κουίζ με χρήσιμες και διασκεδαστικές ερωτοαπαντήσεις, θεατρικά παιχνίδια από τη θεωρία στην πράξη και θεατρικά παιχνίδια αντιβαρεμάρας. 

 Στο πλαίσιο των μαθημάτων χορού και γυμναστικής όλη την εβδομάδα είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, μαθήματα Joga για μικρά παιδιά, ασκήσεις ενδυνάμωσης κοιλιακών μυών, ασκήσεις ενδυνάμωσης μέσης και ράχης, ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, ασκήσεις απώλειας βάρους, χορογραφίες Loquita, και pop, confidence, χορογραφία με ανατολίτικα στοιχεία, διατάσεις και ασκήσεις για μεγαλύτερη ευλυγισία, χορογραφία italian pop,aerobic, χορογραφία Josephine και άλλα. 

Στο μάθημα πλεξίματος, βίντεο κατασκευής πλεκτής παιδικής τσάντας χιαστή, στο μάθημα εικαστικών – κατασκευών μάθαμε πώς θα κατασκευάσουμε μολυβοθήκες από τενεκεδένια κουτάκια, τρισδιάστατες παπαρούνες και άλλα, στο μάθημα μαγειρικής για τις ρωσικές γλυκοπιτούλες με μια υπέροχη συνταγή εκτελεσμένη με πολύ εύκολο τρόπο, συνταγές για πεντανόστιμο γλυκό pretzel και πανεύκολο cheesecake. 

Στο μάθημα υπολογιστών - πληροφορικής, μπορείτε να παρακολουθήσετε μικροί και μεγάλοι, μαθήματα προγραμματισμού με τις μαγικές λέξεις "διαδικασίες" και "επαναλήψεις" στην πρώτη γραμμή.

Ευχηθήκαμε με το δικό μας εκπαιδευτικό τρόπο για την γιορτή της μητέρας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Σας περιμένουμε κάθε βδομάδα στη σελίδα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς για να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με την πιο όμορφη παρέα. Και μην ξεχνάτε το on line ραντεβού μας ζωντανά, κάθε Κυριακή στις 6 μμ, με πολύ κέφι και χορό.

Για τους μικρούς μας φίλους οι εκπλήξεις και τα δώρα συνεχίζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.