Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 6/5/2020, 06:30 μ.μ.

Έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού
Έλεγχοι διενεργούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρίτη 5 Μαΐου:

Για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν (66) παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ), ως ακολούθως:

(42) στην Αττική,
(7) στη Θεσσαλία,
(5) στην Ήπειρο,
(4) στη Δυτική Ελλάδα,
(4) στην Κρήτη,
(1) στη Στερεά Ελλάδα,
(1) στην Κεντρική Μακεδονία,
(1) στο Βόρειο Αιγαίο και
(1) στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (91) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).
για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις (εκτός νομού του τόπου κατοικίας κλπ) βεβαιώθηκαν (90) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ), ως ακολούθως:

(33) στην Κεντρική Μακεδονία,
(13) στη Θεσσαλονίκη,
(11) στη Δυτική Ελλάδα,
(11) στην Αττική,
(5) στη Στερεά Ελλάδα,
(5) στην Κρήτη,
(3) στην Ήπειρο,
(3) στη Δυτική Μακεδονία,
(3) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(2) στην Πελοπόννησο και
(1) στη Θεσσαλία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, έχουν βεβαιωθεί (175) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

Για λειτουργία επιχειρήσεων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κέντρα κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπέςσυναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν (9) παραβάσεις και συνελήφθησαν (10) άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (578) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (557) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθη χθες (5 Μαΐου 2020) το βράδυ στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για ληστεία. Επίσης σε βάρος της εκκρεμούσαν και 3 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών, για κλοπές , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (5 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (5 Μαΐου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν διαρρήξει αποθήκη και να έχουν αφαιρέσει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και είδη, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.