Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

"Μουριές Κιλκίς: Ένα επεισόδιο σε επανάληψη"

Του Χρ. Χατζησάββα
Πριν από μερικά χρόνια βρέθηκα στο χωριό Σταθμός Μουριών, όντας βουλευτής, να συνομιλώ με κατοίκους που ανησυχούσαν με την είδηση του ότι σε ξενοδοχείο του χωριού θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες ώστε να διαμοιραστεί σε όλη την Ελλάδα πληθυσμός λαθρομεταναστών όπως προέβλεπε το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τότε διαμήνυσα προς τους κατοίκους ότι η δομή θα γίνει και ως «αποσβεστήρας» αντιδράσεων θα χρησιμοποιηθεί η τοπική αυτοδιοίκηση και ο Δήμαρχος με δήθεν διαμαρτυρίες και λεονταρισμούς, θα φωνάζει ότι δεν συμφωνεί, ότι δεν θα το αποδεχτεί και δεν θα το επιτρέψει να μείνει επί μακρόν.

Τελικά το κέντρο φιλοξενίας δούλεψε και έμεινε όσα χρόνια χρειάστηκε.

Όσον αφορά τις προβλέψεις μου δικαιωθήκαμε ως Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σε όλες. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και τώρα με τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, που ΔΕΝ θα είναι σε καμία περίπτωση κλειστά.

Πριν έναν χρόνο, προεκλογικά, ενημέρωνα τους αγαπητούς συμπολίτες του Κιλκίς και της Δημοτικής ενότητας Μουριών ό,τι αν δεν στηριχτεί η Χρυσή Αυγή που αποτελεί μια φωνή αντίδρασης μέσα στην Βουλή, η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση θα έχει όλο το πεδίο να ξεδιπλώσει τις πραγματικές της διαθέσεις χωρίς τον πολιτικό «φόβο» κανενός.

Οι εκλογές έγιναν πιστεύοντας τους γυρολόγους της Νέας Δημοκρατίας που ψευδώς έλεγαν ότι θα βγουν δύο βουλευτές ΝΔ, πράγμα που με τον εκλογικό νόμο ήταν αδύνατον.

Οι κάτοικοι του Κιλκίς στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία και της έδωσαν το τεράστιο ποσοστό του 56,76% !!! στην δημοτική ενότητα Μουριών.

Ποιες είναι λοιπόν οι πραγματικές διαθέσεις της Νέας Δημοκρατίας που προανέφερα;

Οι στόχοι είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, οικονομική υποδούλωση σε ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα και φυσικά η αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού και κατά συνέπεια και του Ελληνικού πληθυσμού με Αφροασιάτες Λαθρομετανάστες για να μπορούν να εργαστούν με χαμηλά μεροκάματα στις βιομηχανίες της γηρασμένης πληθυσμιακά Ευρώπης.

Θέτει λοιπόν κάποιος δικαιολογημένα το ερώτημα. «Η υποτιθέμενη Δεξιά Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα με την Σοσιαλδημοκρατία και τους Μπολσεβίκους;

Η απάντηση είναι εύκολη.

Η Νέα Δημοκρατία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήταν Δεξιά!

Κυνηγούσε και τιμωρούσε πάντα όποιον τολμούσε να μιλήσει ενάντια στον Κομμουνισμό και να δηλώσει Πατριώτης Δεξιός.

Η Νέα Δημοκρατία διώκει και φυλακίζει όποιον σηκώσει κεφάλι από Δεξιά!

Θα κατασχέσει τα σπίτια που φοβόμασταν ότι θα τα πάρουν οι Κομμουνιστές, μας έκλεισε τις εκκλησίες που θα μας έκλειναν οι Κομμουνιστές ενώ υπήρξαν παραδείγματα άλλων χωρών που βρήκαν τρόπο λειτουργίας τις άγιες ημέρες.

Τίμησε την συμφωνία των Πρεσπών με το μη μπλοκάρισμα της εισόδου στο ΝΑΤΟ και στις διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε, όπως είχε προεκλογικά υποσχεθεί στην βουλή ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Γεμίζει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες διασπείροντας τους, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη είπε ότι «όποιος παίρνει λαθρομετανάστες από τα Νησιά και τους πηγαίνει στην ενδοχώρα, εξυπηρετεί το σχέδιο εποικισμού του Ερντογάν!»

Η μόνη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι γραβάτες και ότι τον «Σανό» που τάισε στους Έλληνες τον έβαψε μπλε.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα ότι η Ψήφος φέρνει αποτέλεσμα που είναι υποχρεωμένοι να το βιώσουν ΌΛΟΙ ακόμα και αν δεν ψήφισαν λάθος.

Η δικλείδα ασφαλείας για τις επόμενες εκλογές είναι ο οικονομικός «εθισμός» των τοπικών κοινωνιών στην λαθρομεταναστο-οικονομία! Οπότε μέσα στην οικονομική ανέχεια, θα ξεγελάσουν ξανά τον Έλληνα ψηφοφόρο ο οποίος θέτει μπροστά στην κάλπη το προσωπικό συμφέρον ξεκάθαρα πάνω από το κοινό καλό.

Την Πατριωτική,πηγαία, πεποίθηση των Ελλήνων την εκπροσωπεί ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή!Η Χρυσή Αυγή μιλάει ξεκάθαρα για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Στηρίζει τον Έλληνα Εργάτη και την οικονομική δύναμη του Έθνους, τον Αγρότη μας. Στηρίζει την Ορθοδοξία μας, συναισθανόμενη του ότι όποιος χτυπάει την Ελλάδα χτυπάει και την Ορθοδοξία και το αντίστροφο.

Καταγγέλλει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και υπόσχεται ότι θα την καταργήσει μιας και οι Σκοπιανοί την έχουν ήδη καταπατήσει.

Δηλώνει με σθένος ότι το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης δεν λύνεται με διαμοιρασμό στην υπόλοιπη Ελλάδα ή στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά με κλείσιμο των συνόρων και απέλαση όλων των παρανόμων όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.

Όσοι στήριξαν την Χρυσή Αυγή γνωρίζουν καλά ότι δεν είμαστε η μικρή, πρώην, Οθωμανική Επαρχία και νυν Γερμανική, αλλά ήμαστε το Έθνος πολλών ετών Ιστορίας, ανθεκτικό και πανίσχυρο, φτιαγμένο για να σταματάει τα σχέδια των μεγάλων εχθρών που τολμούν να πιστέψουν ότι μπορούν να μας νικήσουν.

Μαζί ξανά θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε, λίγοι, πολλοί, μικρή σημασία έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.