Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 14/5/2020, 06:30 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ένα άτομο για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντοπίσθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αυτοσχέδιο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης στις Σέρρες.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2020) το μεσημέρι ένα άτομο, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, καθώς σε έρευνες των αστυνομικών σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- 21 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τη μέθοδο της υδροπονίας,

ποσότητες κάνναβης βάρους 890 γραμμαρίων,

εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (λαμπτήρες, θερμόμετρα, σύστημα εξαερισμού κ.α.),

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

χρηματικό ποσό 1.540 ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και

2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/255908902277453/


Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας εξιχνιάσθηκε ληστεία σε οικία στην Ημαθία

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε από δύο άτομα τον Οκτώβριο του 2019 σε οικία στην Ημαθία.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2020) το απόγευμα με ένταλμα σύλληψης ένας άνδρας, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του συνεργού του.

Ειδικότερα, τα παραπάνω άτομα, τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου 2019, παραβίασαν οικία στην Ημαθία και με την απειλή όπλου σε βάρος των ιδιοκτητών της οικίας τη στιγμή κοιμόνταν, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ σύμφωνα με τους παθόντες, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους περιλαμβάνονται ακόμη τρεις συνεργοί τους, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε τους παρείχαν πληροφορίες για την τέλεση της ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη προχθές (12 Μαΐου 2020) το απόγευμα στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε πλαστικά δοχεία, σπόροι κάνναβης και χρηματικό ποσό 2.550 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 93 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών ένα άτομο, διότι σε έρευνα, διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 205,44 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εξιχνίαση απάτης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2020, έπεισαν γυναίκα σε περιοχή των Σερρών, να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά ηλεκτρονικής συσκευής, προσποιούμενοι μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης τον υπάλληλο τελωνείου, που προέβαινε σε πώληση κατασχεμένων ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.