Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Συνάντηση εργασίας Σιωνίδη με εκπροσώπους του φιλοζωικού συλλόγου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας 
Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του φιλοζωικού συλλόγου Παιονίας είχε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στο Πολύκαστρο.

Οι κυρίες Χριστίνα Καλογιάννη και Μίνα Φαρσιαρώτου εκπροσωπώντας τον σύλλογο αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς με τα αδέσποτα και παρουσίασαν προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.

Η συζήτηση ήταν εκτενής και αναλυτική και επικεντρώθηκε στις δυνατότητες που έχει ο δήμος, τους ελάχιστους πόρους που η κεντρική διοίκηση έχει διαθέσει στους δήμους από τότε που τους μετέφερε την αρμοδιότητα και σε συνδυαστικές ενέργειες που μπορούν να γίνουν για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος που απασχολεί κάθε πόλη και χωριό του δήμου.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αρμόδιος υπάλληλος της υπηρεσίας κ. Νίκος Οσματζικίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.