Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Συλλυπητήριο Ειρήνης Αγαθοπούλου για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου 
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Σήμερα αποχαιρετούμε τον Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, έναν άνθρωπο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την πόλη μας, με την επιστημονική, την πολιτική και την κοινωνική του δράση. Έναν άνθρωπο, ο οποίος έζησε με ήθος, περηφάνια και πολλή όρεξη για ζωή.

Κάθε συνάντηση με τον Λεωνίδα – δεν με άφηνε να τον αποκαλώ κ. Λεωνίδα – ήταν και ένα μάθημα ζωής. Αξιοπρέπεια, αισιοδοξία, δύναμη, πολιτικός πολιτισμός, ήταν αυτά που «δίδασκε» ο Λεωνίδας σε κάθε βήμα της ζωής του, ανεξαρτήτως των δυσκολιών, που κατά καιρούς ο ίδιος αντιμετώπιζε.

Το χαμόγελό του και η μπάσα του φωνή θα μας συντροφεύουν πάντα, θυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να πορευόμαστε με σφιγμένη τη γροθιά, ψηλά τεντωμένη.

Σε ευχαριστούμε για όλα, Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.