Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Κιλκίς: Πετυχημένη ημερίδα με θέμα «Αρνητική επίδραση της οθόνης στον εγκέφαλο των παιδιών και των νέων»

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Μια πολύ αξιόλογη ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/02/2020 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και την παρακολούθησε η Γ΄ τάξη του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς. 

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς προσκάλεσε τον κ. Κ. Μπέη, καθηγητή του ΑΠΘ, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για την «Αρνητική επίδραση της οθόνης στον εγκέφαλο των παιδιών και των νέων». 

Η διάλεξη κέντρισε το ενδιαφέρον των μαθητών μας γιατί παρουσίασε την καθημερινότητα των σύγχρονων εφήβων που, συνδεδεμένοι ώρες πολλές στο διαδίκτυο και μιλώντας ατελείωτα στο κινητό, χάνουν το νόημα και την ομορφιά της πραγματικής ζωής. 

Παράλληλα, αναδείχθηκαν οι κίνδυνοι για τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Οι μαθητές αλλά και οι συνοδοί καθηγητές ευαισθητοποιήθηκαν ιδιαίτερα και παρακολούθησαν με προσοχή και ενδιαφέρον τη διάλεξη.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κ. Μπέη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κ. Πουτζουκίδη για την πρωτοβουλία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.