Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Στο πλευρό απόρων συμπολιτών ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» την Καθαρά Δευτέρα

Ανακοίνωση Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές φαγητών σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Σε μιαν ακόμη κατά γράμμα και πνεύμα εφαρμογή των καταστατικών σκοπών του, ο εν λόγω σύλλογος προσέφερε σε άπορες οικογένειες σαρακοστιανά εδέσματα, που από μόνες τους αδυνατούσαν να προμηθευτούν, και μαζί την δυνατότητα να γιορτάσουν την είσοδο στην Μεγάλη Σαρακοστή.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες πακέτων στήριξης έγιναν την Τσικνοπέμπτη και το Ψυχοσάββατο. To 3ήμερο Σαββάτο Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος ήταν παρών και προσέφερε σε άπορες οικογένειες σαρακοστιανά εδέσματα (ταραμά, πιπεριές, ντολμαδάκια, πατάτες, καλαμαράκια ελιές, φασόλια λαγάνες χαλβά και τρόφιμα μακράς διαρκείας), που συγκεντρώθηκαν από προσφορές των επιχειρήσεων και πολιτών. 

Η ευαισθησία, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη βρήκαν έμπρακτη έκφραση στον ανώνυμο κόσμο που στήριξε τη Δράση για Καθαρά Δευτέρα στις επιχειρήσεις Φούρνο Μπόζη, Ψητοπωλείο PitaHouse, τον Πρόεδρο Λαϊκών Αγορών ΔΣ και παραγωγούς, τον Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών ν Κιλκίς καθώς και τη μεγάλη στήριξη από Χίο και από τον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ALDEMAR RESORTS ΠΥΡΓΟ Ηλείας.

Καλή Σαρακοστή και περνάμε ένα μήνυμα: 

"Ας δούμε δίπλα μας, ας σταθούμε σε αληθινά προβλήματα.  Ταπεινότητα έδειξε ο Χριστός και αυτό ας κάνουμε όλοι μας. Μοιράζομαι, νοιάζομαι και προσφέρω, ας είναι οι μέρες που διανύουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.