Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου με παρουσία πολλών μελών και φίλων. Παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και τέθηκαν οι στόχοι για το 2020. 

Τιμώμενα πρόσωπά ήταν ο πολυνίκης αθλητής του συλλόγου Αμανατίδης 
Άγγελος τόσο για τις επιδόσεις του στους αγώνες τις χρονιάς που πέρασε όσο και για την συμβολή του στη διοργάνωση του Kilkis Trail, η Καραμπίδου Χαρούλα για τον πρώτο της τερματισμό σε μαραθώνιο και για την προσφορά της στον σύλλογο και η Καρτσώνη Ελένη για την συνολική συνεισφορά της από την ίδρυση του συλλόγου. 

Το παρών έδωσαν φίλοι από τον σύλλογο «ΕΥΑΘΛΟΣ» Πολυκάστρου ενώ ο τυχερός της βραδιάς Αναστασιάδης Νίκος κέρδισε το δώρο από το κατάστημα «ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ».

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει σύντομα και όπου θα συζητηθούν αναλυτικά τα σχέδια για την καινούργια χρονιά.

Ευχόμαστε το 2020 να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους με πολλά χιλιόμετρα και δυνατές συγκινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.