Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ωραία εμφάνιση και νίκη του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Με φοβερή ενέργεια μπήκε ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ στη Γουμένισσα, θέλοντας να αφήσει πίσω την κακή ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Έτσι από το 1ο δεκάλεπτο επέβαλλε το ρυθμό του και προηγήθηκε με 9-24 και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για να κλείσει το ημίχρονο με 18-43.

Στο 2ο ημίχρονο συνεχίσθηκε η ίδια καλή απόδοση, παρόλο που άνοιξε πολύ το ροτέϊσον, με όλους τους παίκτες να συμβάλλουν στην τελική ευρεία νίκη.

Η 3η περίοδος τελείωσε με το επί μέρους 14-24 και η 4η με 15-21. Τελικό σκορ 47-88.

Χαρακτηριστικό της πολυφωνίας και της καλής απόδοσης όλων των παικτών του ΑΕΤΟΥ είναι ότι σκόραραν και οι 12 παίκτες!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Γουμένισσας και την ευχαριστούμε για την εγκάρδια φιλοξενία.

Επίσης τον κόσμο του Κιλκίς που στήριξε την κίνηση του Συλλόγου να βάλει για ακόμη μια φορά δωρεάν λεωφορείο για την παρακολούθηση του αγώνα. Έτσι, συνόδευσαν στη Γουμένισσα την ομάδα αθλητές, γονείς και φίλοι της ομάδας και μαζί με τους φιλάθλους της Γουμένισσας γέμισαν το κλειστό γήπεδο, δημιουργώντας μία πολύ ωραία αθλητική ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε επίσης το χορηγό μας «ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ» ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΖΑΣ στη ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ για το υπέροχο τραπέζι.

Δεκάλεπτα: 9-24, 18-43, 32-67, 47-88.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Φιλιππίδης Γιώργος 4, Γκρεκός Γιώργος 4, Βαϊτσούδης Λάζαρος 16 (3), Ζύμπερι Διονύσης 5 (1), Γιαννώτας Γιάννης 4, Μουρζίδης Δημήτρης 14 (2), Τσακλίδης Βασίλης 4, Μαργαριτίδης Θεόκλητος 10 (2), Μαργιοράκης Γρηγόρης 3, Τσαρίδης Στάθης 10, Βαταμίδης Σταύρος 9, Κόγιας Θωμάς 4.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.