Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Οι τενίστες του Κιλκίς έκοψαν την πίτα τους

Σε μια ζεστή και λιτή εκδήλωση, παρουσία αθλητών, μελών και φίλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, σε γνωστό ξενοδοχείο του Κιλκίς.

Τυχεροί αναδείχθηκαν, από τα παιδιά που προπονούνται στον Όμιλο ο Αναστάσης Τριανταφυλλίδης και από τα μέλη η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σοφία Ασίκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης. Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος επαίνεσε τον Όμιλο για το έργο και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Κιλκίς και δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα του σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Διαβεβαίωσε τέλος το Δ.Σ., ότι θα δρομολογηθεί άμεσα και ένα χρόνιο πρόβλημα του Συλλόγου, η βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου προς τον Προφήτη Ηλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.