Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Κι άλλα "πεταμένα χρήματα" στο φτωχό Κιλκίς;


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Στο Κιλκίς δεν φημιζόμαστε για την οικονομική μας άνεση. Είτε σε ατομικό, είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Ωστόσο οι πράξεις μας δείχνουν πως ήμαστε αρκετά χουβαρντάδες ή και σπάταλοι καλύτερα. Βέβαια οι σπάταλοι και χουβαρντάδες τα κάνουν από κοινά χρήματα και όχι από τη δική τους τσέπη. 

Εδώ και αρκετό καιρό (ίσως και 1-2 χρόνια) η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς τοποθέτησε ένα περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης με σκοπό την ενημέρωση Κιλκισιωτών και επισκεπτών για οποιοδήποτε θέμα. Από χάρτες και ιστορικά στοιχεία μέχρι διαμονή, φαγητό, ταξί κ.α. 

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν άνοιξε ποτέ και ούτε φαίνεται να ανοίξει ποτέ. Δαπανήθηκαν χρήματα, τα οποία κάποια στιγμή θα "πεταχτούν" άσκοπα μαζί με το περίπτερο που θα ρημάξει.

Έχει σκοπό η Π.Ε. Κιλκίς να το χρησιμοποιήσει προς όφελος Κιλκισιωτών και επισκεπτών; 

Θα προσληφθούν άτομα ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας;

Θα το έχουμε έτσι ανεκμετάλλευτο σαν μουσείο για να αποδείξουμε πόσο άχρηστοι και ανίκανοι ήμαστε; 

Ήρεμα ρωτάω...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.