Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Με το νέο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ταξίδεψαν Γεωργαντάς και Κυριακίδης


Με το τρένο ταξίδεψαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θέλοντας να προωθήσουν επικοινωνιακά την ενεργοποίηση της γραμμής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Σερρών – Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, με δύο δρομολόγια, που καλύπτουν αυθημερόν τις μετακινήσεις πολιτών επτά οικισμών (Σ.Σ. Μουριών, Δοϊράνης, Χέρσου, Μεταλλικού, Κρηστώνης, Πεδινού, Γαλλικού) και της πόλης του Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη και το δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παπακώστα, οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν από το Σ.Σ. Μουριών στην αμαξοστοιχία 3631 και με ενδιάμεσους σταθμούς σε Δοϊράνη, Χέρσο, Μεταλλικό απόλαυσαν μια σύντομη διαδρομή μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό Κρηστώνης.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Γεωργαντάς όσο και ο Δήμαρχος Κιλκίς επισήμαναν τις ωφέλειες που θα έχει το νέο σιδηροδρομικό δρομολόγιο στη μεταφορά των κατοίκων της περιοχής από και προς το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη ως μιας εξυπηρετικής και πιο φθηνής λύσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.