Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου

Με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς. Ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης υπογράμμισε ότι εκτός από χώρος ίασης, το Νοσοκομείο Κιλκίς έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους πολίτες και τους εργαζομένους του και ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στην εκπλήρωση των στοχεύσεων που θέτει η Διοίκηση αναφορικά με την ποιοτική βελτίωση των δεικτών λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος με αντανάκλαση στη δημόσια υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στην κτηριακή κατασκευή νέων νοσηλευτικών πτερύγων, στη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), που για να ολοκληρωθεί χρειάζεται η προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού, και σε τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Γενικό Νοσοκομείο, όπως η πυροπροστασία και η ενεργοποίηση της διαθέσιμης από το Δήμο Κιλκίς πίστωσης 128.000 ευρώ που προορίζεται για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων προκειμένου να αξιοποιηθεί η δημοτική δωρεά και να ξεκινήσουν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες.

Ο κ. Κυριακίδης διαβεβαίωσε το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου ότι η Δημοτική Αρχή θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον το επιτελούμενο έργο και θα συνδράμει υποστηρικτικά σε πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την παροχή των υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.