Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Μιχαηλίδης. Επιτέλους και ένας δημοτικός σύμβουλος που προτείνει τα αυτονόητα!

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τα απελπισμένα μας ματάκια. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης επιτέλους βγήκε και πρότεινε τα αυτονόητα. 

Αναφέρθηκε στην ανάγκη μεταφοράς του άθλιου και τριτοκοσμικού σιδηροδρομικού σταθμού Κρηστώνης κοντά στην πόλη μας, αλλά και τη συστέγαση με τα ΚΤΕΛ για εξυπηρέτηση του κοινού και την εύκολη πρόσβαση από και προς Θεσσαλονίκη. 

Μια πρόταση σύγχρονη, ευρωπαϊκή με βλέμμα στο ελπιδοφόρο μέλλον. Μέσα από την έντυπη Γνώμη Κιλκίς το 2006... ναι το 2006 αλλά και σε ηλεκτρονική αναδημοσίευση το 2012, είχαμε αναφερθεί ακριβώς στα ίδια! 

Η σειρά σατυρικών κειμένων με τίτλο "Κιλκίς 2.039 μΧ" είχε μέσα προτάσεις για ένα νέο Κιλκίς το ... 2.039 μΧ και βάλε. Ποτέ δεν πιστεύαμε ( ούτε και τώρα πιστεύουμε βέβαια) ότι το Κιλκίς θα καταφέρει να προχωρήσει στο μέλλον. Και αυτό γιατί δεν έχει ανθρώπους με όραμα. 

Ο νέος δήμαρχος δείχνει ότι έχει όρεξη να κάνει κάτι. Για να δούμε... Στο άρθρο μας είχαμε πέσει έξω λίγο στο νέο όνομα της χώρας των Σκοπίων, αφού εμείς το βαφτίσαμε τότε σατυρικά "Άνω" και και βγήκε "Βόρεια". 

Δείτε εδώ το άρθρο: http://gnomikilkis.blogspot.com/2012/10/2039.html#comment-form. Μπράβο κύριε Γιώργο Μιχαηλίδη και συνεχίστε έτσι. Και αφού αναφερθήκατε στο νοσοκομείο, αν δεν σας κάνει κόπο διαβάστε τη δική μας πρόταση σε παλαιότερη ανάρτηση. 

Δείτε εδώ το άρθρο: http://gnomikilkis.blogspot.com/2013/02/blog-post_151.html#more Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να πάρετε οποιοδήποτε στοιχείο και να το μεταφέρετε στους αρμόδιους. Άλλωστε για αυτό εξέλεξε εσάς και τους υπόλοιπους συμβούλους ο κόσμος. Καλό κουράγιο. θα βρείτε "βουνά εμποδίων" μπροστά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.