Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Διασκέδαση και παιχνίδι στην Ημερίδα του ΟΠΑΠ με τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς η Ακαδημία μας διοργάνωσε σε συνεργασία με τους υπευθύνους των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες Αθλητικές Ακαδημίες του Οργανισμού, με ασφαλή γήπεδα και συνθήκες επαγγελματικές για τους μικρούς μας φίλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν το αγαπημένο άθλημα όλων, το ποδόσφαιρο.

Η κ. Άννα και η κ. Κωνσταντίνα, μαζί με τους προπονητές των Τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς υποδέχθηκαν τα παιδιά, και δημιούργησαν ωραίες συνθήκες για την διεξαγωγή παιχνιδιών.

Επίσης μας μίλησαν για την σημασία των λέξεων συνεργασία, εμπιστοσύνη, σεβασμός και βοήθεια, και φυσικά ολοκλήρωσαν με ομιλία για την διατροφή που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας, ποιες τροφές πρέπει να καταναλώνουν για να έχουν την απαραίτητη ενέργεια καθημερινώς, και ποιες πρέπει να αποφεύγουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.