Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Συνάντήσεις Α. Βεργίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
➤Συνάντηση με φορείς του Δήμου Παιονίας, την Αναπτυξιακή Κιλκίς και την ΕΦΑ Κιλκίς είχε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς κ Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή την κατάσταση στο Τελωνείο Ευζώνων αλλά και την ανάδειξη της Γουμένισσας και τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης της στο «Δρόμου του Μεταξιού». 


Ενός δρόμου το ταξίδι του οποίου ξεκινούσε από τα βάθη της Άπω Ανατολής και έφτανε ως τις ακτές της Μεσογείου συνδέοντας την οικονομία με την πολιτισμική αλλαγή. Σε ένα όμορφο κλίμα συζητήθηκαν οι προοπτικές που είχε ένα τέτοιο φιλόδοξο πρόγραμμα, με κύριο στόχο την τουριστική ανάπτυξη και την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Αποφασίστηκε σύντομα να γίνει μια διευρυμένη συνάντηση που να περιλαμβάνει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Π.Ε Κιλκίς προκειμένου να γίνει μια Ενιαία προβολή και προώθησης της περιοχής μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης δέχτηκε στο γραφείο του την Τρίτη 14 Ιανουαρίου τον πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη και την Διοίκηση του ΕΒΕ Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για ένα νέο δημιουργικό έτος. 


Ο κ. Βεργίδης ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου, καθώς και για τα διάφορα προβλήματα. Σε ένα όμορφο κλίμα έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα του θεσμού, με βασικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την ανάδειξη ουσιαστικών λύσεων. 

Κλείνοντας, όλοι οι συµµετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόµενη συνάντηση, προκειµένου να εκτιµηθούν τα αποτελέσµατα των δράσεων και ενεργειών που συναποφασίσθηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.