Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά

Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά 
Συνάδελφοι αγρότες – κτηνοτρόφοι, μπήκε το 2020 και τα προβλήματα μας μεγαλώνουν, οι άδειες τσέπες μας το επιβεβαιώνουν και πρέπει να γίνει συνείδηση και πεποίθηση σε κάθε αγρότη πως όσο δεν συμμετέχει στους αγώνες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα μας θα οξύνονται. 

Όσοι δεν θέλουν να "δυσαρεστήσουν" την εκάστοτε κυβέρνηση και τον βουλευτή, να ξέρουν ότι θα είναι μόνιμα "δυσαρεστημένη" η τσέπη και η οικογένειά τους. Με τους αγώνες μας όλα τα προηγούμενα χρόνια αποσπάσαμε λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας, πήραμε ανάσες, ανακόψαμε ή σταματήσαμε ακόμη χειρότερα μέτρα που μας είχαν ετοιμάσει.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που συμμετέχουμε, αποφάσισε την ένταση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων μας για το επόμενο διάστημα, ενάντια στην καταστροφική πολιτική που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, πολλαπλασιάζοντας και οξύνοντας τα προβλήματα για τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, βάζοντας πλέον στην ημερήσια διάταξη το ίδιο το ζήτημα της επιβίωσης.

Συνάδελφοι, απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα σε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο που πιστεύει στο δίκιο και τη δύναμη των αγώνων μας, που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της ζωής και των παιδιών του, να συμμετέχει στην

Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά, το Σάββατο 25 Γενάρη, στις 11:00 πμ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά.

Σας καλούμε να συζητήσουμε ό,τι μας απασχολεί, να επικαιροποιήσουμε το πλαίσιο αιτημάτων και να προγραμματίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα, μπροστά και στο συλλαλητήριο στην «Agrotica» το Σάββατο 1η Φλεβάρη, στις 12 μ.μ, στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας.

Τα άμεσα αιτήματά μας είναι:

·Κατώτατες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος παραγωγής και ταυτόχρονα να αφήνουν ένα εισόδημα.

·Μείωση κόστους σε μέσα και εφόδια και όχι συνεχής αύξηση, όπως έγινε με τα τιμολόγια της ΔΕΗ από το Σεπτέμβρη. Αφορολόγητο πετρέλαιο.

·Καμιά αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.

·Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει και να ασφαλίζει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

·Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης της παραγωγής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6946474696-6973560432 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.