Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Με άνεση επιστροφή στις νίκες ο "Αετός" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
ΑΝΔΡΙΚΟ 18/1/2020
Με μάτι που γυαλίζει μπήκαν οι παίκτες του ΑΕΤΟΥ στον αγώνα με τον Κολινδρό, με το 1ο δεκάλεπτο να κλείνει με διαφορά 20 πόντων.

Η διάθεση ήταν ίδια και στην άμυνα, με το ημίχρονο να κλείνει 41-17.

Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το ίδιο πάθος στην άμυνα, η οποία ήταν καταλυτική, ώστε η ομάδα να βρει σκορ μέσα από σουτ.

Στο 4ο δεκάλεπτο δοκιμάστηκαν σχήματα με τον αγώνα να κλείνει με 78-44.

Πολύ θετική η παρουσία των παιδιών που ήρθαν από τον πάγκο.

Τέλος πολύ θετικό στοιχείο το γεγονός να βρίσκονται τέσσερις έφηβοι στην ομάδα, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Δεκάλεπτα: 27-7, 41-17, 62-29, 78-44.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Φιλιππίδης Γιώργος 3 (1), Βαϊτσούδης Λάζαρος 7 (1), Ζύμπερι Διονύσης 17 (4), Χειρούλης Αντώνης 9 (3), Γρηγοριάδης Ανέστης, Μπουρουτζάκης Βαλάντης, Μουρζίδης Δημήτρης 12, Μαργαριτίδης Θεόκλητος 15 (5), Τσακλίδης Βασίλης 4, Βαταμίδης Σταύρος, Αμοιρίδης Νίκος, Κόγιας Θωμάς 11 (1).

ΠΑΙΔΙΚΟ 19/1/2020
Οι παίδες του ΑΕΤΟΥ αντιμετώπισαν στο ΔΑΚ Κιλκίς την ομάδα του Εύαθλου Πολυκάστρου.

Πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες με ωραίες φάσεις, σασπένς και κατάληξη στην παράταση.

Τα παιδιά του ΑΕΤΟΥ έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν πολλές ανατροπές, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο και 10 στο τέλος του ημιχρόνου. Στην παράταση βρέθηκαν πάλι πίσω με 43-47, αλλά με ένα 6-0 έκαναν το τελικό 49-47.

Κανονική διάρκεια 41-41. Τελικό, μετά την παράταση 49-47.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κόγιας Θωμάς): Χειμωνίδης Δ 7(1), Γκιουλέκας Α 2, Στράντζαλης Α, Ασιγκίδης Α 13, Φιλιππίδης Θ, Μέλλανι Ρ, Τεβρετζίδης Χ, Σταφυλίδης Σ, Ημερίδης Α, Γιάννογλου Π 13, Αμοιρίδης Π 14(1), Κάργιος Χ 2.

ΜΙΝΙ 18/1/2020
Στη Νάουσα ταξίδεψε το Μίνι του ΑΕΤΟΥ, όπου αντιμετώπισε τον πολύ δυνατό Ζαφειράκη.

Καλή εμφάνιση απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκόρ μέχρι την 4η περίοδο, όπου η ομάδα δεν άντεξε λόγω κούρασης και έλλειψης πείρας.

Τελικό σκόρ 60-38.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Πούλιος Γιάννης): Ασιγκίδης Α, Αντωνίου Γ, Γιοβανούδης Α, Γιάννογλου Κ, Γιάννογλου Π, Καπίδης Γ, Καβάζης Δ, Κάργιος Χ, Ματθέλης Σ, Στεφανίδης Θ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.