Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας του ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Πραγματοποιήθηκε, όπως και κάθε χρόνο, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας και το φιλανθρωπικό γκαλά των δομών ΚΔΑΠ Kinesis. Γονείς και παιδιά, μέλη και φίλοι των δομών παρευρέθηκαν στη μικρή αυτή γιορτή μας και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. 


Με την πολύτιμη βοήθειά όλων καταφέραμε για άλλη μια χρονιά να μαζέψουμε τρόφιμα που θα φανούν χρήσιμα σε κάποιες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας. Όλη αυτή η διανομή των προϊόντων θα γίνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή βασιλόπιτας του προσωπικού των δομών και συνεχίστηκε με παιδιά και γονείς να διαλέγουν το δικό τους κομμάτι βασιλόπιτας. Τυχεροί της χρονιάς, που έτυχαν το φλουρί, ήταν από το προσωπικό η Χριστίνα Παπαδόπουλου και από τους μικρούς μας φίλους η Χρύσα Μποζιδου, η οποία κέρδισε μαζί με αυτό και μια στολή του αθλήματος που παρακολουθεί. 

Οι τυχερές της χρονιάς, εκτός από ένα καλότυχο και δημιουργικό 2020, πήραν ακόμη και από ένα αναμνηστικό γούρι. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά και ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, αγάπη και υγεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.