Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, (20/1/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πήρε το ντέρμπι η «Ίντερ»
Η «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού για την ενδέκατη αγωνιστική του Πρωταθλήματος πήρε μεγάλη νίκη με 5-2 επί του Φοίνικα Πολίχνης. Στους 28 βαθμούς και πάντα στην δεύτερη θέση μια...ανάσα πίσω από τον Άρη η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, που ξέφυγε με τέσσερις πια βαθμούς από τον τρίτο Φοίνικα.

Δύο πολύ καλές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαστικό γήπεδο του Παύλου Μελά. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, η «Ίντερ» είχε τον πλήρη έλεγχο, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βαγγέλη Γκιόκα, και τελικά ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης με σουτ έξω από την περιοχή στο 15' άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα ο Φοίνικας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε στην ισοφάριση στο 22'. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους τα παιδιά του κ. Αναστασιάδη ανέκτησαν τον έλεγχο και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 34' με διαγώνιο σουτ του Γκιόκα μετά από μεταβίβαση του Γρηγοράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ψηλά έφερνε συνεχή κλεψίματα και στο 43' ο Κότσι με ωραία ενέργεια έκανε το 3-1.

Μπορεί η Πολίχνη να βρήκε γκολ δύο λεπτά αργότερα από στατική φάση, όμως η ομάδα του κ. Αναστασιάδη ήταν πραγματικά απολαυστική, και στο 47' ο Αναστασούδης με κοντινή προσπάθεια έδωσε ξανά απόσταση...ασφαλείας.

Συνεχές παιχνίδι από τα πλάγια, γρήγορες πάσες στον άξονα, και γκολ και πάλι από τον Γρηγοράκη στο 49' με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, που διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος,Αναστασούδης (55' Σακαλής), Κακαβίτσας (61' Ορμανίδης), Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης (63' Παλαμίδης), Καναρίδης, Κότσι, Χριστοφορίδης, Γρηγοράκης (55' Κ. Θεοδωράκος), Γκιόκα, Μπουρλής (53' Τσουτσουλίγκας).

Τρία στα τρία για την Κ16
Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ακόμη μια νίκη με 6-0 επί της Ολυμπίας Αθλητικής Ακαδημίας, και έτσι έφτασε στις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μόλις στο 3' ήρθε το 1-0 με τον Τάσο Συμεωνίδη έπειτα από ασίστ του Τζούσι. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Βασίλη Παμπορίδη ανέβασε στροφές και έφτασε σε ακόμη τρία τέρματα, με κεφαλιά του Τζούσι ύστερα από σέντρα του Συμεωνίδη στο 30', σουτ του Ζάλτου στο 36' μετά από στρώσιμο του Γκαμπριντασβίλι, και τέρμα του τελευταίου μετά από ωραία συνεργασία με τον Καρύδη.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ και ο τερματοφύλακας Σιαπκάρης στις δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έφτασε σε ακόμη δύο τέρματα με ιδανικό τελείωμα του Καρύδη στο 46', και στο 73' με τον Αχιλλέα Σοφή.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σιαπκάρης, Γεωργιάδης, Μπατσέλι, Τζούσι (55' Α. Παπαδόπουλος) Ρεμπετσιώτης, Αχ. Σοφής, Καρύδης (50' Π. Σοφής), Ζάλτος, Γκαμπριντασβίλι (50' Σεχάι), Συμεωνίδης, Σπασόπουλος (41' Ρωσσίδης).

Δυναμικό ξεκίνημα για την «Τσέλσι»
Με το δεξί μπήκε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας η "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, μιας και είχε πολύ καλή παρουσία με αντίπαλο τον Α.Σ. Νεάπολης στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, μιας και ενώ βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, βρήκαν τις λύσεις, συνδυάστηκαν σωστά και σημείωσαν όμορφα τέρματα, πανηγυρίζοντας στο τέλος του αγώνα.

Δύο στα δύο για την "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη στην κυριακάτικη παρουσία της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Κ12 παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς με 3-1, δε πτοήθηκε, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και με τέσσερα τέρματα έφτασε στην νίκη με 5-3 κόντρα στον Μακεδονικό.

Στην Κ11 η ομάδα του κ. Ντουντούκη έκανε το καθήκον της, και επιβλήθηκε με 6-5 της Νικόπολης, φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες.

Δράση και την Κυριακή στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Ασταμάτητη μοιάζει η «Ρόμα» του Γρηγόρη Αθανασίου το τελευταίο διάστημα, και αυτό πιστοποίησε και το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις των Planet στη Θεσσαλονίκη.

Ωραίο ποδόσφαιρο με ομαδικές συνεργασίες και αρκετά γκολ απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Από την άλλη η «Μίλαν» γνώρισε την ήττα από την Ακαδημία Santos με 4-1 για το Auteco Fair Play που διεξάγεται στο συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο.

Αδίκησαν εαυτό οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παμπορίδη, αφού σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο που βρέθηκαν να χάνουν με 3-0, μείωσαν με άμεση εκτέλεση κόρνερ του Αλέξανδρου Σεχάι, όμως δέχθηκαν ένα ακόμη τέρμα πριν το φινάλε ενώ πίεζαν για να...ξαναμπούν στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Μέχρι το τέλος του αγώνα «κυνήγησε» το θετικό αποτέλεσμα η «Λίβερπουλ» του Γρηγόρη Αθανασίου, όμως τελικά ηττήθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις Joga Bonito με 5-4 από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Ήταν αγώνας για την δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να δείχνουν ενθαρρυντικά σημάδια, και μέσα από τη μαζική συμμετοχή που έχουν στις προπονήσεις, αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Η «Πόρτο» της Σπυριδούλας Γάτσιου άφησε άριστες εντυπώσεις στο παιχνίδι της με τον Μέντεκα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις Joga Bonito.

Η βελτίωση με τον καιρό μέσα από τις προπονήσεις αρχίζει να φαίνεται και στα επίσημα παιχνίδια, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία στα αγόρια και τα κορίτσια της "Πόρτο" για ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας, με την «Μπάρτσα» του Γιάννη Ιασωνίδη να λαμβάνει μέρος στον όμιλο που διεξάγεται στα Joga Bonito και να αντιμετωπίζει την Κυριακή την...Joga Bonito στην πρεμιέρα.

Τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς άφησαν άκρως ικανοποιημένο τον προπονητή τους, μιας και συνεργάστηκαν σωστά, και «πάλεψαν» μέχρι τέλους απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Δύο στα δύο στην ΕΠΣ Κιλκίς
Αγώνα Πρωταθλήματος για την Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς είχε το μεσημέρι της Κυριακής η «Τσέλσι», που υποδέχθηκε στην έδρα της την Α.Ε. Πολυκάστρου. Επιστροφή στις νίκες για το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που έπαιξε με γρήγορο ρυθμό, είχε ένταση στο παιχνίδι της και σημείωσε πολλά γκολ, παραμένοντας έτσι εύκολα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στην πρώτη θέση «πάτησε» η «Μάντσεστερ» στο Πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς επιβλήθηκε εύκολα το πρωί της Κυριακής της Α.Ε. Πολυκάστρου, και φιγουράρει στην κορυφή.

Το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς διοργάνωσε τα παιχνίδια της 8ης ημέρας του Πρωταθλήματος, με την ομάδα να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή και να σημειώνει όμορφα τέρματα βγαλμένα από ομαδικούς συνδυασμούς.

Φιλικά την Κυριακή
Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα είχε ο Μιχάλης Αναστασιάδης στο φιλικό της «Ίντερ» με την Κ14 της Α.Ε. Πολυκάστρου το μεσημέρι της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο.

Νίκη εν τέλει με 4-2 για την «Ίντερ» που δείχνει σε άριστη κατάσταση.

Η «Ρίβερ» του Βασίλη Ορμανίδη υποδέχθηκε την Κυριακή στο Alexandros Sports Center την Κ8 της Α.Ε. Πολυκάστρου για διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές ξέφυγαν από την...ρουτίνα των προπονήσεων, αγωνίστηκαν με ζήλο, πέτυχαν γκολάκια και διασκέδασαν πολύ!

Το Σάββατο η Κοπή Βασιλόπιτας της Ακαδημίας
Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή για τους ποδοσφαιριστές της το Σάββατο 25 Ιανουαρίου/ Πιο συγκεκριμένα στις 16.00 το μεσημέρι θα προσέλθουν στο Αθλητικό Κέντρο τα παιδιά όλων των Τμημάτων, και μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη η Κοπή της Βασιλόπιτας.

Φυσικά θα υπάρξουν πλούσια δώρα για τους τυχερούς και αρκετό παιχνίδι για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.