Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 3/1/2020 (3:30 μ.μ.)

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, για μεταφορά αλλοδαπών με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Ειδικότερα, χθες (2 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, εντοπίσθηκε ένα όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος και στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν επιβιβάσει 19 αλλοδαπούς, ενώ 14 από αυτούς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετέφεραν τα παραπάνω άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς.

Συλλήψεις για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν σήμερα (3 Ιανουαρίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 36χρονος ημεδαπός και μία 27χρονη ημεδαπή, διότι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Πιερίας και το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, 3 ναρκωτικά δισκία και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη χθες (2 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 14,9 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Συλλήψεις για απόπειρες κλοπών 

Συνελήφθησαν χθες (2 Ιανουαρίου 2020) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, σε περιοχή των Σερρών, δύο 16χρονοι ημεδαποί, καθώς παραβίασαν οικία43χρονου, χωρίς όμως να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Συνελήφθη χθες (2 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι απόαστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε.αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας 74χρονουστη Βέροια, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός από τον 74χρονο, τον οποίο τραυμάτισε κατά τη διαφυγή του.

Εξιχνίαση κλοπής
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2015 μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν οικία 51χρονης σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 400 ευρώ.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης
Συνελήφθη προχθές (1 Ιανουαρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 36χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.