Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη και μελών της Διοίκησης του φορέα.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε σε ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της περιοχής, όπως:

Υπερφορολόγηση,

- ελλιπής πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις,
οριοθέτηση και χωροθέτηση των βιομηχανικών συγκεντρώσεων σε επιχειρηματικά πάρκα (ΒΙΠΑ Πολυκάστρου και Αξιούπολης),
προβληματικό και επικίνδυνο δίκτυο (Ε.Ο. Πολυκάστρου-Μάλγαρα, οδική σύνδεση Πολυκάστρου-Κιλκίς),
λειτουργία γέφυρας Αξιού και άνω διάβαση στον κόμβο Πολυκάστρου ΠΑΘΕ,
προσφυγικό,
αξιοποίηση τουριστικών διαδρομών κλπ.

Η συζήτηση ήταν ουσιαστική και έγινε στο πλαίσιο της ενεργούς συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του για τη «Μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων» σε όφελος των τοπικών επιχειρηματιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κων/νος Βιολιτζής, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ Σωτήρης Τσέτος, το μέλος του ΔΣ Ευδοξία Δημητριάδου, τα στελέχη του Επιμελητηρίου Γιώργος Ηλιάδης και Καλογερίδου Μαρία .

Επίσης, προσκεκλημένοι από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αξιούπολης Νίκος Βογιατζής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.